Informatie-avond renovatieplannen Buurland

Zou jij op een plek als Buurland willen wonen? Wij wel! Daarom onderzoeken de leden van Vereniging Buurland of het realistisch is om bijv. de huidige Buurland-panden te renoveren. beoogd resultaat? Kwalitatief goede en betaalbare (starters)woningen in diverse maten. Met natuurlijk die typische Buurland-sfeer in buiten- en binnenruimtes!

Op maandag 10 februari organiseert Vereniging Buurland een informatiebijeenkomst waar de de plannen worden gepresenteerd. We geven een duidelijk beeld van de fase waarin we zitten en is er ruimte om vragen te stellen aan de leden van Vereniging Buurland, adviesbureau VanNimwegen en architect Ineke Hulshof, allen betrokken bij dit project.

Is je interesse aan het eind van deze avond verder aangewakkerd? Dan nodigen we je uit om lid te worden van Vereniging Buurland! We zijn op zoek naar mensen die zich, samen met ons, actief willen inzetten van deze droom een werkelijkheid te maken.

Zin om te komen? Het is op maandag 10 februari om 19:30u in Buurtcentrum de Leeuw. Meld je wel even aan via aanmelden@buurlandutrecht.nl.

Tot dan!

P.S. Natuurlijk ook even op facebook laten weten dat je komt ;)